WAT WE DOEN

Basada Real Estate, opgericht en geleid door Azaad Bas en Zahra Adalat, staat bekend als een prominente speler in de vastgoedmarkt van Dubai. Deze ondernemers hebben hun uitgebreide ervaring, opgedaan bij verschillende vastgoedbedrijven, gebundeld om een opvallende bijdrage te leveren aan de bruisende vastgoedsector van de stad.

Plan een kennismakingsgesprek in!

We hechten veel waarde aan professionaliteit en transparantie. Het team van makelaars is officieel geregistreerd bij RERA, de Real Estate Regulatory Agency van Dubai, wat getuigt van inzet voor naleving van regelgeving en kwaliteitsnormen in de sector. Naast de vastgoedactiviteiten heeft Basada Real Estate ook een vakantiehuisdivisie die officieel geregistreerd is bij DTCM, het Department of Tourism and Commerce Marketing. Dit weerspiegelt de veelzijdige aanpak en het vermogen om tegemoet te komen aan diverse behoeften in de dynamische vastgoedomgeving van Dubai. Met een sterke focus op klanttevredenheid en een reputatie voor excellentie, blijft Basada Real Estate een gewaardeerde speler in het vastgoedlandschap van Dubai.

Gespecialiseerd in de luxueuze vastgoedsector, richt Basada Real Estate zich op het bedienen van eindgebruikers en biedt uitgebreide ondersteuning bij de verwerving en het beheer van vastgoedportefeuilles binnen alle segmenten. Of het nu gaat om individuele klanten of institutionele investeerders, het bedrijf heeft zich gevestigd als een betrouwbare partner die deskundig advies en diensten levert die verder gaan dan alleen vastgoedtransacties.

Een opvallend kenmerk van Basada Real Estate is hun bekwaamheid in het faciliteren van complexe processen, zoals het verkrijgen van verblijfsvisums en het opzetten van bedrijven in Dubai, waardoor ze een integrale rol spelen in het ondersteunen van klanten die zich willen vestigen in de Verenigde Arabische Emiraten.

Onze passie

Basada Real Estate omarmt het volledige spectrum van vastgoedpassies, variërend van begeleiding bij kopen, huren en verkopen tot gedegen property management, investeringen in off-plan projecten en het aanbieden van geregistreerde vakantiehuizen.

Kopen
Huren
Verkopen
Vastgoedbeheer
Off plan verkoop
Vakantiehuizen

Onze projecten

Ons aankoopproces, eenvoudig vanuit ons kantoor in Nederland, is gericht op het bieden van professionele begeleiding van het eerste consult tot ver na de sleuteloverdracht.

Toewijding

Basada Real Estate: Waar Vastgoeddromen Werkelijkheid Worden!

Of u nu op zoek bent naar een droomwoning, uw eigendom wilt verkopen of investeringsadvies nodig heeft, wij zijn vastbesloten om u te begeleiden op elke stap van uw vastgoedreis met passie, professionaliteit en ongeëvenaarde service. Uw succes is onze prioriteit, en onze toewijding is de drijvende kracht achter elke stap die we zetten.

Spreek met een investerings-consultant

Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren bij het verwezenlijken van uw vastgoeddromen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en professionele service op maat.

    Robbert Velleman Basada Real Estate