LUXE WATERFRONT

APPARTEMENTEN

VANAF € 325.000*

Welkom bij Sobha One – een verfijnd tapijt dat zich uitstrekt over de skyline met vijf onderling verbonden torens. Oprijzend van 30 verdiepingen hoog en een hoogtepunt bereikend van 65 verdiepingen, bevindt deze residentiële ontwikkeling zich nabij de Ras Al Khor Road met uitzicht op Dubai Creek, met panoramisch uitzicht op de Burj Khalifa, Creek Tower naar het noordoosten en Downtown naar het westen.

Voorzieningen in de gemeenschap

Stap binnen in een wereld van luxe en comfort in ons assortiment van 1- tot 4-slaapkamer appartementen en 2- tot 4-slaapkamer duplexen, verspreid over een weelderige 1,5 miljoen vierkante voet. Ervaar een uniek woonconcept met 5 onderling verbonden hoogbouwtorens die de skyline sieren.

Geniet van weelderige voorzieningen en een hemelse tuin hoog boven de stad. Ontdek een eersteklas pitch & putt 18-holes golfbaan binnen handbereik, een ongekende toevoeging aan de luxe levensstijl. Omarm het waterrijke leven met een prachtig uitzicht.

Gunstig gelegen in het hart van Dubai, te midden van Sobha Hartland en in de nabijheid van twee internationale scholen, bevindt zich een centraal knooppunt dat moeiteloos toegang biedt tot de belangrijkste bestemmingen in Dubai.

10 minuten van de internationale luchthaven van Dubai.
12 minuten van Business Bay.
12 minuten van The Dubai Mall.
15 minuten van de Burj Khalifa en Downtown Dubai.
15 minuten van het Ras Al Khor Wildlife Sanctuary.
5 minuten van de Meydan Race Course.
10 minuten van de Dubai Frame.
15 minuten van de Dubai Opera.
25 minuten van Palm Jumeirah.

Betaalplan
60% TIJDENS DE BOUW 40% BIJ OPLEVERING

Neem vrijblijvend contact op!

    Robbert Velleman Basada Real Estate