WAAR ELEGANTIE DE BUITENRUIMTE OMHELST IN TOWN SQUARE

Bij Symphony on the Park zijn we toegewijd aan uitzonderlijk interieurontwerp, waarbij elk detail zorgvuldig wordt vervaardigd. Leun achterover en dompel jezelf onder in de esthetiek van jouw lichte, open leefruimte.

Met gepolijste porseleinen vloeren, inbouwkasten en een ingerichte keuken zorgen de moderne esthetiek en praktische aspecten ervoor dat jouw huis een centrum van efficiëntie en elegantie wordt.

Voorzieningen in de gemeenschap

Gunstige Locatie: Gelegen op loopafstand van Town Square Park, bieden deze woningen het gemak van een levendige gemeenschap binnen handbereik. Winkel- en Restaurantkeuze: Geniet van een breed scala aan winkels en restaurants, waardoor elke dag een nieuw culinair avontuur wordt. Groene Oase: Ontspan te midden van kilometers groen, met joggingpaden, fietsroutes en wandelpaden, waardoor de gemeenschap een paradijs is voor liefhebbers van buitensporten. Voorzieningen voor het Gezin: Kinderen vinden hun speeltuinparadijs met speelplekken, zwembaden en sportscholen, terwijl gezinnen kunnen profiteren van nabijgelegen skateboardparken en waterfaciliteiten. Moderne Voorzieningen: Met scholen, ziekenhuizen en moskeeën in de buurt, biedt de gemeenschap het comfort van moderne voorzieningen die het leven gemakkelijk maken.

Betaalplan

50% TIJDENS DE BOUW

50% BIJ OPLEVERING

Neem vrijblijvend contact op!

    Robbert Velleman Basada Real Estate